زمان مطالعه: 6 دقیقه
5
(1)

ماشین سنگین اسکانیا

شرکت اسکانیا یک شرکت سوئدی میباشد که در زمینه تولید و ساخت انواع ماشین آلات فعال می باشد. در سال ۱۹۰۰ میلادی در شهر سوئد احداث شد و در حال حاضر تابعه شرکت تراتون می باشد. گروه فولکس واگن ۷۰ درصد سهام شرکت اسکانیا را در اختیار خود دارد. اسکانیا توانست بازار گسترده ای از  خودروهای دیزلی را در سطح جهانی از آن خود کند. سری های مختلف خودرو اسکانیا حداق ۳۰ سال در جاده های کشور حضور پر رنگی را دارند.  شرکت ماموت دیزل نمایندگی انحصاری این برند خودرو را بر عهده دارد. البته قابل ذکر است که سری های جدید اسکانیا توسط تیتان دیزل وارد کشور شده است. شرکت ماموت در سال ۱۳۷۱ احداث شد، این شرکت موفق به کسب نخستین رتبه  در رضایت مندی مشتریان شده است. مشخصات فنی و تجهیزات استاندارد کشنده سری جی ۳۸۰ اسکانیا به صورت جدول برای شما در این صفحه از وب سایت دیزلیران به نمایش گذاشته شده است.

 

خرید اقساطی کشنده اسکانیا G 380

با توجه به وضعیت پیش آمده اقتصادی و نبودن قیمت ثابت در بازار خودرو مردم به سمت خرید اقساطی آمدند. برای خرید اقساطی و لیزینگی خودرو باید به شرکت های معتبر مانند دیزلیران  واقع در اسلامشهر مراجعه کنید. برای اطلاع از شرایط وام خصوصی، لیزینگی و اقساطی این مجموعه با کارشناسان فروش دیزلیران تماس بگیرید و مشاوره رایگان در زمینه خرید و فروش انواع خودروهای سنگین و نیمه سنگین دریافت کنید.

 

قیمت کشنده اسکانیا G 380

قیمت بازار آزاد کشنده سری جی ۳۸۰ اسکانیا مدل ۹۱ در تاریخ ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است. شایان ذکر است که این قیمت بیان شده به دلیل نوسانات ارز و دلار دچار تغییر خواهد شد بنابراین برای اطلاع از قیمت جدید با کارشناسان مجموعه بزرگ دیزلیران تماس بگیرید.

 

مزایا و معایب کشنده اسکانیا G 380

یکی از مزیت های بارز این خودرو داشتن آلیاژ بالا، استهلاک پایین این خودرو می باشد. کشنده اسکانیا سری جی نسبت به سری آر کوچکتر البته این بدین معنی نیست که سری جی دارای فضا کمی باشد. کابین این کشنده بسیار نرم است و دید بهتر از داخل کابین به بیرون را در اختیار راننده قرار می دهد. اسکانیا سری ۳۸۰ جی جزو اولین کامیون هایی بودند که در کشور دارای اینتاردر گیربکس بود که این قطعه هزینه های مصرفی ترمز و … را کاهش می دهد. این سری اسکانیا جزو اولین خودروهای اسکانیا بود که وارد ایران شده و توانست اعتماد مردم را به خود جلب کند. این خودرو دارای قدرت موتور ۳۸۰ اسب بخار، ۶ سیلندر  خطی با حجم مجموعه سیلندر ۱۲ لیتری با گشتاوری ۲۱۰۰ نیوتن متر را دارا می باشد. استاندار آلایندگی یورو ۳ ، موتور مجهز به سوپر شارژر و ترمز موتور تک زمانه همان خفه کن در این خودرو تعبیه شده است. گیربکس ۳۸۰ جی اسکانیا در دو نسخه ۱۶ و ۱۴ سرعته عرضه می شود که هر دو از نوع دستی می باشند؛ نوع ۱۴ سرعته به دلیل اینکه کشنده را سرعتی تر و مناسب جاده های کفه ای میکند بهتر میباشد و مخاطب های بیشتری دارد و به تبع دارای قیمت بیشتر از ۱۶ سرعته هشت دنده ای است.

می‌خوام بخونم  تعمیر موتور و گیریبکس مزدا

از معایب اصلی این خودرو وارد نشدن سری های جدید آن به جاده های کشور در باز زمانی طولانی می باشد.

 

رقبای کشنده اسکانیا G 380

 رقبای اصلی خودروی سوئدی اسکانیا جی ۳۸۰ ، کشنده اف هاچ ولوو و کشنده بنز می باشند.

 

نتیجه گیری

کشنده اسکانیا G 380  جزو اولین خودروهای وارداتی برند اسکانیا بودند که توسط ماموت دیزل وارد کشور شده بود. این مدل توانست اعتبار و اطمینان مردم ایران را به خود جلب کند. موتور این کشنده از بهترین آلیاژ ساخته شده به صورتی که هنوز هم میتوانیم نسخه های بالا و قدیمی این خودرو را بدون تعمیر موتور در جاده های کشور مشاهده کنیم. برای خرید انواع خودروهای اسکانیا به کارشناسان فروش دیزلیران مراجعه نمایید.

وقتی صحبت از انواع کامیون در بازار می‌شود، برند اسکانیا به تایید بسیاری، جزء برترین تولید کننده های کشنده و کامیون در سرتاسر جهان است. این شرکت که مقرر اصلی آن در کشور سوئد است، با تولید کامیون و کشنده های در بازه های قدرتی گوناگون، در جهت رفع حداکثری نیاز بازار خودروهای تجاری تلاش می کند. کشنده های سری R با مدل های مختلف هم در بازه های قدرتی از ۴۲۰ تا ۷۷۰ اسب بخار مویدی بر این ادعا هستند.

بر طبق سنت برند اسکانیا، کامیون های تولید شده توسط این شرکت موتور ۶ و ۸ سیلندر به بازار عرضه می شوند. مدل های با قدرت کمتر از ۵۰۰ اسب بخار با موتور ۶ سیلندر و مدل های با قدرت بیشتر از ۵۰۰ اسب بخار با موتور هشت سیلندر توربو شارژ دار این شرکت که طرفداران بسیار زیادی را در بین مشتریان این شرکت دارد، عرضه می شود.

می‌خوام بخونم  ماشین سنگین ولوو

اسکانیا r560 یکی از مدل های تولید شده توسط این برند است که طرفداران بسیار زیادی را در ایران و همچنین در کل جهان دارا است. این کامیون در سال های پیشین فرصت ورود به جاده های کشور را تحت همکاری شرکت اسکانیا و ماموت دیزل پیدا کرده است. البته برخلاف مدل اسکانیا R500 که توانست در داخل کشور مونتاژ شود، این مدل تنها به صورت وارداتی از خط تولید واقع در کشور هلند این برند، به کشور وارد گردید. در این مقاله از فرهان دیزل شما را با مشخصات فنی و امکانات این کشنده آشنا خواهیم کرد.

یکی از نمونه های کشنده اسکانیا r560 وارد شده به کشور

اوزان و ابعاد فیزیکی اسکانیا r560

اسکانیا r560 با داشتن طولی به اندازه ۵۹۵۵ میلیمتر و همچنین ارتفاع از سطح زمین تا سقف اتاق حدوداً ۳۸۶۰ میلی متر است. ارتفاع پالونی موتور تا سقف اتاق بندازی ۲۲۲۰ میلیمتر بوده و فاصله محوری ۳۷۰۰ میلی متر است. مدل های موجود در داخل بازار کشور ما با پیکربندی ۲×۴ عرضه گردیده اند‌. همچنین وزن این خودرو 7۶۷۵ کیلوگرم است. وزن ناخالص مجاز آن ۴۴ تن است. حداکثر وزن مجاز بر روی محور های عقب و جلو در مجموع ۱۹ هزار کیلوگرم است که ۱۱۵۰۰ کیلوگرم در محور عقب و ۷۵۰۰ کیلوگرم در محور جلو قرار دارد.

موتور و گیربکس اسکانیا r560

کامیون اسکانیا r560 از یک موتور ۸ سیلندر ۱۶ لیتری که توانایی تولید ۵۵۳ اسب بخار قدرت ۲۷۰۰ نیوتن متر گشتاور را دارد. این قدرت تقریباً برای اکثر کاربری ها بسیار مناسب بوده و باعث گردیده تا هیچ کمبودی از نظر قدرت از طرف راننده احساس نشود. استاندارد آلایندگی این موتور یورو ۵ بوده و با سیستم سوخت رسانی PDE عرضه می شود. ظرفیت باک خودرو ۱۲۰۰ لیتر بوده و همچنین ظرفیت تانک ادبلو نیز ۷۵ لیتر است. چنین ظرفیتی در صورت تکمیل بودن باک سوخت، امکان رانندگی در مسافت های طولانی را بدون نیاز به سوخت گیری مجدد ایجاد میکند.

این موتور از نوع تنفس طبیعی نبوده و قدرت ۵۶۰ اسب بخاری را به کمک توربوشارژ و اینترکولر فراهم می کند. البته همین موتور با توربو شارژ های قوی تر به قدرت های بالای ۷۰۰ اسب بخار نیز می تواند برسد.

گیربکس مورد استفاده در اسکانیا r560 از نوع ۱۲ دنده اتوماتیک است که دو دنده عقب و دو دنده کرال نیز دارد. اهرم دنده بر روی ستون فرمان نصب شده که به راننده این امکان را میدهد که بین حالت معکوس و حرکت رو به جلو یا درایو، یک حالت را انتخاب نماید.

می‌خوام بخونم  خودرو ایرانی پیکان

گیربکس استفاده شده به دلیل بهره مندی از آخرین تکنولوژی های روز باعث گردیده تا عملکرد کامیون بسیار نرم باشد. همچنین بتواند در انواع شرایط رانندگی از ترافیک سنگین گرفته تا تپه نوردی با بار کامل، بدون هیچ مشکلی به ادامه مسیر بپردازد. قدرت بالای تولید شده توسط موتور این کامیون برای رانندگی بسیار لذت بخش است. این موتور در دورهای پایین صدای خاصی ایجاد نمی کند که باعث گردیده تا هنگام حضور در ترافیک ها، با تولید صدای زیاد مایه رنجش اطرافیان نخواهد شد. همچنین این کشنده گشتاور کافی برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر را به راحتی برای راننده فراهم می سازد.

گیربکس اسکانیا r560 به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که گشتاور بیشینه خود را در دنده های اولیه ارائه نمی کند. همین امر سبب گردیده تا بتوان شروع حرکت را به حالت نرم و روان انجام داد. سیستم کامپیوتری تعبیه شده در این گیربکس باعث گردیده تا تعویض دنده ها در کمترین زمان انجام بگیرد و از استهلاک بخش های مختلف انتقال قدرت می کاهد.

سیستم تعلیق اسکانیا r560

سیستم تعلیق اسکانیا r560 به صورت کاملا بادی بوده و سواری بسیار نرمی را برای کامیون به ارمغان بیاورد. این مخازن بادی با جذب کردن ضربات سنگین ناشی از ناهمواری های مسیر تضمین کننده یک رانندگی خستگی ناپذیر است.

سیستم فرمان

سیستم فرمان یکی دیگر از نکات برجسته اسکانیا r560 است که نوعی فرمان برقی است و ارتباط مستقیمی با لاستیک های جلوی کامیون ندارد. هدایت به کمک این فرمان به قدر راحت است که می توان تنها با نوک انگشت آن را چرخاند. با این حال برای تسلط بهتر، کمک گرفتن از دو دست بهتر است. زاویه گردش این فرمان نیز از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است و کار راننده را در مسیرهای پرپیچ و خم، آسان نموده است.

سیستم ترمز اسکانیا r560

سیستم ترمز اسکانیا r560 هوشمندانه و کنترل شده توسط کامپیوتر است که قدرت ترمز فوق‌العاده را به این کامیون بخشیده است. این کامیون دارای یک ریتاردر قدرتمند است که در مسیرهای سراشیبی می‌تواند به راحتی سرعت کامیون را سرعت تعیین شده نگه دارد. همچنین هر زمان که نیاز به توقف کامل بود، این کار را حتی در یک سراشیبی به راحتی انجام خواهد داد. شرایطی که شاید برای کامیون های دیگر یک کابوس به حساب بیاید.

در کنار این سیستم ترمز، در اسکانیا r560 یک سیستم ترمز اضطراری نیز تعبیه گردیده است تا شرایط نیاز بتواند کشنده را در کوتاه ترین مسافت، به توقف کامل برساند.

 

این مقاله براتون مفید بود؟

لطفا روی ستاره کلیک کنید و امتیاز بدید!

امتیاز این مقاله: 5 / 5. تعداد امتیازها: 1

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *