زمان مطالعه: 4 دقیقه
5
(1)

ماشین آلمانی آئودی

تاریخچه آئودی با حوادث مختلف و کلیدی رقم خورده که به قرن ۱۹ برمی­‌گردد. سال ۱۸۹۹ شخصی به نام آگوست هورچ، اولین فصل از تاریخ Audi را با تأسیس هورچ کمپانی در کلن آلمان رقم زد و این آغازی برای این برند بود. شرکت هورچ، اولین خودروی خود را سال ۱۹۰۱ تولید کرد. ۱۰ سال پس از تأسیس شرکت، در پی اختلاف نظری که بین مدیران به وجود آمد، هورچ از شرکت خود کناره­‌گیری کرد و شرکت جدیدی با نام آئودی در زویکائو آلمان راه­‌اندازی کرد.

هورچ نمی‌­توانست دوباره از نام خود برای یک شرکت دیگر استفاده کند، بنابراین با مشورت دوستانش، نام آئودی را برگزید. در اصل، کلمه­‌ی هورچ در آلمانی به معنای گوش کردن است که در زبان لاتین معادل آن، Audi است. یک‌سال بعد، اولین خودروی این کمپانی، فیتون اسپرت تایپ A بود که وارد خط تولید شد و بلافاصله پس از آن، فیتون اسپرت تایپ B معرفی شد. هر دوی این خودروها بسیار موفق بودند. ماشین‌های Audi حتی در مسابقات اتوموبیل‌رانی نیز، بسیار موفق عمل کردند. سال ۱۹۲۰، هورچ از Audi کناره گرفت و سمتی رده بالا در وزارت حمل و نقل به دست آورد؛ اما همچنان به عنوان عضوی از هیئت مدیره باقی ماند.

لوگوی شرکت خودرو سازی آئودی

هورچ در طول مدت مدیریت خود، Audi را تبدیل به برندی شناخته شده در سراسر جهان کرد. این کمپانی اولین شرکت خودروسازی بود که در سال ۱۹۲۱ خودرویی به نام آئودی تایپ K تولید کرد که فرمان آن سمت چپ قرار داشت، چون هم دید بهتری به راننده می­داد و هم امن‌­تر بود.

می‌خوام بخونم  تعمیرگاه تخصصی مزدا 3

چهار برند، چهار حلقه

جالب است بدانید که انتخاب چهار حلقه برای لوگوی Audi اتفاقی نیست. در واقع این چهار حلقه نماد ادغام و اتحاد چهار شرکت مختلف: آئودی (Audi)، هورچ (Horch)، واندرر (Wanderer) و دی کی دبلیو ) است. در سال ۱۹۳۲ این چهار شرکت با هم ادغام شدند و اتحادیه خودرو (Auto Union) را به وجود آوردند و چهار حلقه برای لوگوی شرکت انتخاب شد. یکی از اتفاقات جالب در مورد لوگوی این برند، شباهت آن به لوگوی المپیک است. اتفاقاً کمیته بین‌­المللی المپیک، شکایت‌­نامه‌­ای مبنی بر شباهت لوگوی المپیک و Audi به دادگاه ارائه کرد که به نتیجه نرسید و آئودی توانست همچنان لوگوی چهار حلقه خود را حفظ کند.

چهار حلقه: آئودی

بهره­‌برداری از همکاری: این در واقع شعار شرکت آئودی در توسعه استراتژی سیستماتیک بود (در واقع DKW در حکم فرمان خودرو، واندرر موتور خودرو و هورچ قطعات بدنه خودرو از سال ۱۹۳۳ بودند).

چهار حلقه: DKW

محصولات دی کی دبیلیو با عملکرد فوق‌­العاده‌­شان: کاربردی، قابل اطمینان و مقرون به صرفه شناخته می‌شدند. برند دی کی دبلیو برای اتحادیه خودرو مدل‌هایی را عرضه کرد که در مقیاس انبوه به فروش می‌رفتند، بنابراین برای موفقیت گروه، بسیار حائز اهمیت بودند.

چهار حلقه: هورچ

کارخانه هورچ در زویکائو، هرگز از اصول خودروهای قدرتمند با کیفیت عالی که توسط بنیان‌گذار آن بنا نهاده شده‌بود تخطی نکرد.

چهار حلقه: واندرر

وقتی اتحادیه Audi بنیان گذاشته شد، بخش خودروهای واندرر به تولید وسایل نقلیه متوسط،اختصاص داشت. در سال‌های بعد، تأکید بیشتر بر جنبه­‌های ورزشی و پیشرفته‌­ی برند معطوف شد.

همکاری آئودی با شرکت‌­های خودروسازی دیگر

تا پیش از جنگ جهانی دوم، اتحادیه خودرو، لوگوی چهار حلقه خود را فقط برای خودروهای مسابقه­‌ای استفاده می­‌کرد و مابقی شرکت­‌ها از لوگوی مخصوص برند خود استفاده می‌­کردند. با شروع جنگ جهانی دوم، شرکت Audi همچون بقیه خودروسازان دنیا، تولید خودروهای خود را متوقف کرد و به تولید خودروهای جنگی پرداخت.

می‌خوام بخونم  لاستیک های برتر جهان

در سپتامبر ۱۹۴۹ پس از یکسری تغییرات، دفتر مرکزی اتحادیه خودرو در اینگولشتات تأسیس شد. شرکت بنز دایملر اکثریت سهام اتحادیه خودرو را در آوریل ۱۹۵۸ از آن خود کرد. از آن روز تا پایان سال ۱۹۶۵، اتحادیه خودرو یک شرکت فرعی بود که تماماً از آن گروه دایملر بود.

سال ۱۹۶۴، فولکس واگن اکثریت سهام Audi را به دست آورد و تا پایان سال ۶۶ از آن فولکس واگن بود.

مدل جدید دی کی دبلیو با نام F102 در سال ۱۹۶۵ به بازار عرضه شد. این اولین خودروی این برند با موتور چهار زمانه پس از جنگ بود و شروع یک دوره جدید برای شرکت به حساب می‌­آمد.

سال ۶۹ آئودی به ان اس یو پیوست و برای مدتی نام خود را به NSU Audi تغییر داد. در حال حاضر، اکثریت سهام Audi متعلق به فولکس واگن است.خودرو‌های شرکت آئودی زیبا و لوکس

در طول حیات Audi، هر خودروی این شرکت از فلسفه طراحی زیبا، فناوری به روز، عملکرد فوق‌العاده و بدون افت کیفیت بهره برده‌است. Audi همواره در تلاش است تا خودروهایی سبک‌تر و کارآمدتر تولید کند و برای رسیدن به این منظور از تکنولوژی­‌های روز دنیا بهره می‌­برد.

خودروهای Audi

Audi در طول تاریخ حیات خود، خودروهای زیبا و منحصر به فردی را تولید کرده‌است که برخی از آنها در کشور ما نیز موجود هستند. در زیر نام برخی از خودروهای این برند لوکس و زیبا را مشاهده می­‌کنید:

  • ایترون

  • A1

  • ایترون اسپرت

  • ایترون GT

  • A3

  • A4

  • A5

  • A6

  • A7

  • A8

  • Q2

  • Q3

  • ایترون Q4

  • Q5

  • Q7

  • Q8

  • RS3

  • RS4

  • RS5

  • RS6

  • RS 7

  • RSQ3

  • RS Q8

  • TT RS

  • R8

ئودی کیو8 ئی-ترون در نسخه استاندارد طی 5.4 ثانیه از حالت توقف کامل به سرعت 96 کیلومتر برساعت می رسد. برد حرکتی خودرو نیز حدود 459 کیلومتر محاسبه شده است. این عدد برای مدل سال قبل حدود 358 کیلومتر بود.

می‌خوام بخونم  هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک مزدا 3

در نسخه اسپرت بک نیز برد حرکتی از 351 کیلومتر به 476 کیلومتر بهبود یافته است.

استفاده از فناوری جدید در ساختار باتری زمینه ساز بهبود رکوردهای مورد اشاره بوده است.

باتری از فناوری شارژ سریع 170 کیلوواتی دی سی پشتیبانی می کند تا طی 31 دقیقه ظرفیت آن از 10 به 80 درصد برسد. این زمان برای مدل سال قبل با استفاده از شارژر 150 کیلووات دی سی حدود 30 دقیقه بوده است البته باید دقت داشت که ظرفیت باتری در مدل 2024 مقدار جزئی بیشتر شده است.

باتری آئودی کیو8 ئی-ترون با استفاده از شارژر استاندارد 9.6 کیلووات ساعت طی 13 ساعت تکمیل ظرفیت می شود که این آمار برای مدل سال قبل 10 ساعت بوده است.

مشتریان با سفارش آپشن شارژر 19.2 کیلووات ساعت، می توانند زمان شارژ کامل را به 6.5 ساعت کاهش دهند.

در رابطه با کابین ابتدا باید به کیفیت بالای مواد اولیه مورد استفاده در توسعه جزئیات آن اشاره کنیم. از فناورانه ها نیز می توان به نمایشگر 10.1 اینچی تنظیمات سیستم سرگرمی، نمایشگر 8.6 اینچی ویژه تنظیمات سیستم تهویه، نمایشگر دیجیتال اطلاعات کیلومتر پشت فرمان، شارژ بی سیم و… اشاره کنیم.

به طور کلی میزان استفاده از پلاستیک سخت در توسعه کابین مدل 2024 کاهش یافته است که همین رویکرد موجب افزایش کیفیت در قسمت های مختلف کابین شده است.

استفاده از تعلیق بادی تطبیقی و همچنین مجموعه ای از جدیدترین ویژگی های ایمنی صنعت خودرو در شاسی بلند آئودی، همزمان کیفیت بالای رانندگی و ایمنی را در اختیار مشتریان قرار می دهد.

نویسنده.آریان جوانبخت

این مقاله براتون مفید بود؟

لطفا روی ستاره کلیک کنید و امتیاز بدید!

امتیاز این مقاله: 5 / 5. تعداد امتیازها: 1

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *